Park d.o.o
O nama
PDF Afdrukken E-mailadres
Er zijn geen vertalingen beschikbaar.

Park d.o.o - Magacinski prostor

   ‚‚Park" d.o.o je preduzeće sa višedeceniskom tradicijom u poslovanju sa cvećem. Nastalo je 70-ih godina XX veka kao kombinat za proizvodnju cveća, i pod nazivom ‚‚Cveće", bavilo se proizvodnjom cveća, vrtnim uređivanjem, projektovanjem i dekoracijom. U okviru preduzeća postojao je i OOUR ‚‚MAGNOLIJA" u čijem je vlasništvu bilo 17 maloprodajnih mesta u Beogradu.

   Pod imenom ‚‚PARK", ovo preduzeće je prvi put počelo da posluje 1990 godine, kao društveno preduzeće za promet cveća, dekoraciju i ozelenjavanje.Privatno preduzeće, kakvo je i danas, postaje oktobra 2003 godine, ali sa ne promenjenom osnovnom delatnošću, odnosno artiklom - CVEĆEM. Kao i pre 40'ak godina, i danas se trudimo da bogatstvom svoje ponude ulepšamo prostor svima koji su zaintresovani za to.

   Kao pre svega veleprodajno preduzeće, raspolažemo sa velikim asortimanom kako rezanog, tako i saksijskog cveća. Ponuda nam se bazira na uvozu iz Holandije, Italije i Nemačke. Kako bismo sto bolje zadovoljili potrebe svojih kupaca, svoju ponudu smo obogatili i repromaterijalom, keramičkim saksijama, sunđerom za aranžmane i zemljom za sadnju izuzetnog kvaliteta.

   Ukoliko se javi potreba, možemo Vam ponuditi i uređenje enterijera i eksterijera kao i njihovo održavanje. Ovo podrazumeva licencirano projektovanje, izvodjenje radova i održavanje spoljnih i unutrašnjih prostora ( kuće, poslovni prostor, dvorišta...) .

   Do sada smo opremali prostore za različite specijalne prilike kao što su :  prijemi na Belom dvoru, sportska događanja kakvo je npr. Univerzijada u Beogradu, razne proslave, sajmovi, modne revije i slično.Odnedavno posedujemo i titulu dvorskog liferanta kao znak trajne i uspešne saradnje sa ovom kućom.

   Ukoliko smo uspeli da Vas navedemo da oplemenite svoje okruženje, svoja poslovna dešavanja učinite posebnim, ili pre svega da poboljšate asortiman u svojoj cvećari, ocekujemo vas u našoj veleprodaji u ulici Hercegovačka broj 2 u Beogradu.

  Park d.o.o - Kancelarija     Park d.o.o - Kancelarija

  Park d.o.o - Kancelarija     Park d.o.o - Kancelarija

  Park d.o.o - Radni prostor     Park d.o.o - Radni prostor

  Park d.o.o - Radni prostor     Park d.o.o - Radni prostor                  Park d.o.o - Rashladno skladiste za cvece     Park d.o.o - Rashladno skladiste za cvece

  Park d.o.o - Rashladno skladiste za cvece     Park d.o.o - Rashladno skladiste za cvece                  Park d.o.o - MAgacinski prostor     Park d.o.o - MAgacinski prostor

  Park d.o.o - Titula dvorskog liferanta     istovar cveca                  magacin     istovar cveca                                                                                           Park d.o.o - MAgacinski prostor                  Park d.o.o - MAgacinski prostor